• Piept Pui
  • Ceapa
  • Pasta de Tomate
  • Bucuioc
  • Cimbru

Carnea spalata (piept de pui 500 grame) si stearsa bine de apa cu un prosop se caleste in putin ulei pana se rumeneste pe toate partile.

Se da carnea deoparte si in uleiul ramas se caleste o ceapa taiata marunt pana devine usor aurie, apoi se mai aduga o lingura de pasta de tomate desfacuta cu putina apa si condimente busuioc, cimbru, nu mult doar cat luati intre degete, o foaie de dafin, cateva boabe de piper si sare.
Adaugati o cantitate suficienta de apa sau supa de pui si lasati sa fiarba cateva minute, dupa care adaugati carnea in sos si mai lasati sa fiarba aproximativ 25 de minute. La final eu adaug si usturoi
Merge de minune cu cartofi piure si orice salata asezonata cu ulei de masline si zeama de lamaie.

Pui cu Busuioc ptr site 1